Director web romanesc cu inscriere gratuita  - Article Details
Linkuri Featured
Statistici
  • Total Linkuri: 10013
  • Aprobate azi: 0
  • Total Categorii: 33
  • Total SubCat.: 247

Director Românesc


Despre motivatia unui intreprinzator.

Despre motivatia unui intreprinzator.

Dată adăugare: June 21, 2012 11:14:01 AM
Author: cipiot
Categorie: Afaceri si Economie
Pentru cei mai multi oameni aceasta pare ceva greu sau aproape imposibil de realizat. Cei mai multi vor gasi intotdeauna nenumarate motive pentru care nu pot face asta.

Printre primele argumente mereu invocate sunt intotdeauna cele legate de resursele financiare. Se stie insa, ca cele mai multe afaceri mari sau mici au pornit aproape fara niciun ban sau cu obiecte de lucru invechite sau imprumutate. Este adevarat ca nu toate afacerile pot fi pornite cu o investitie mica, dar sunt foarte multe tipuri de afaceri pentru care investitiile initiale sunt foarte mici sau aproape inexistente.

Un motiv pentru care foarte multi nu incearca sa-si dezvolte propria afacere este de cele mai multe ori teama de esec. Insa, "este infinit mai bine sa incerci ceva maret si sa esuezi, decat sa nu incerci nimic" asa cum spunea un scriitor canadian Scott Alexander intr-o carte numita Succesul Rinocerilor.

Evident, drumul spre propriul succes si independenta finaciara este mereu plin de obstacole. De cele mai multe ori multi sunt tentati sa renunte. Cheia nu este renuntarea ci actiunea de a gasi ceea ce nu functioneaza si a inclocui acel lucru. Una din cele mai mari greseli este sa perseverezi intr-o eroare. "Daca nu-ti place ceva, schimba-l. Daca nu-l poti schimba, schimba-ti atitudinea.". Citatul apartine unei scriitoare americane Maya Angelou asa cum arata un site specializat in citate citate motivationale.

Internetul ofera acum foarte multe posibilitati privind antreprenoriatul. Aproape orice afacere poate aduce un numar insemnat de clienti prin prezenta online. Pentru a pastra costurile mici se poate crea un site prin resurse proprii. Multe firme de web design pot cere sute sau mii de euro pentru asta insa intotdeauna se gaseste o platforma gratuita sau la un pret redus cu ajutorul careia se poate contrui un site eficient. Avantajul unei clientele formate prin internet anuleaza necesitatea unui spatiu comercial costisitor cu cheltuieli de intretinere mari.

Oricare este afacerea pe care un viitor intreprinzator alege sa o faca, aceasta trebuie sa ia mereu in calcul un factor de ric cat mai mic, dorinta si motivatia de a depasi posibilele obstacole, sa-si mentina spiritul critic treaz pentru a identifica si inlatura problemele care nu functioneaza, precum si capacitatea de a fi perseverent, deschis si inovator.
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Comments

No Comments Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
Articole:
Brother innov - o masina
Masina de cusut Brother innov - is 750e si functiile acesteia.
La ce ne pot ajuta
Despre uleiurile esentiale si modul in care acestea ne ajuta.
Sistemele puternice au
O placa video este un accelerator grafic, un chip sau un modul care genereaza si prelucreaza imaginile pentru a fi afisate mai rapid si mai bine pe monitor.
Cum alegi cele mai bune
Camerele de supraveghere ip, cum alegem cea mai buna camera de supraveghere ip.
Publicitate