Director web romanesc cu inscriere gratuita  - Article Details
Linkuri Featured
Statistici
  • Total Linkuri: 10013
  • Aprobate azi: 0
  • Total Categorii: 33
  • Total SubCat.: 247

Director Românesc


Brother innov - o masina de cusut de nadejde

Brother innov - o masina de cusut de nadejde

Dată adăugare: November 05, 2015 02:56:01 PM
Author: Anna
Categorie: Internet: Magazine Online
Oricat de multi bani am da pe o masina de cusut - cu siguranta vom observa diferenta la calitate, mai ales atunci cand vorbim de masina Brother innov - is 750e, care nu numai ca are peste 300 de operatiuni de coasere, dar are si 129 de tipuri de cusaturi complet reglabile si editabile. Pentru cei care se pricep deja la masini de cusut, acest tip are si functii importante de cusut, dar si de brodat, avand in vedere ca este o masina complexa si compacta.

Partea cea mai buna la ea este ca are 67 de cusaturi utilitare si 62 de cusaturi ornamentale, deci se poate jongla cu ea cu usurinta si va ajuta sa va stimulati creativitatea. Are si mai mult de trei fonturi complete cu cate 55 de litere majuscule si cifre, pentru monograme, ceea ce va duce la cresterea considerabila a imprimeurilor pe care le puteti face pe diverse tesaturi.

In plus are si latimea cusaturii reglabila: intre 0 - 7mm, dar si pasul cusaturii reglabil: intre 0 - 5mm. Iar pentru cei care doresc sa faca camasi sau diverse articole cu butoniere, aceasta masina are 10 tipuri de butoniera complet automata si ecran LCD monocrom cu selector de programe si panou de comanda de tip "touch screen”. In plus, gasim la ea si 5 butoane frontale, cu actionare electronica pentru functii si comenzi speciale, un taietor automat de fir (aceasta operatie se poate si pre-programa in anumite situatii) si are si o comanda electronica pentru pornire/oprire instantanee, cat si buton cu actionare electronica, pentru cusatura de intarire.

Ca la orice alt tip de masina avem si la Brother innov - is 750e un buton pentru pozitia sus/jos a acului (pentru pivotarea materialului pe punct fix), cat si posibilitatea de creare de cusaturi personalizate ("My Custom Stitch TM"), iar in caz de gresim ne apar mesaje de eroare pentru diferite situatii. Masina are si un sistem automat de introducere a atei in ac si posibilitatea de coasere cu ac dublu.
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Comments

No Comments Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
Articole:
Brother innov - o masina
Masina de cusut Brother innov - is 750e si functiile acesteia.
La ce ne pot ajuta
Despre uleiurile esentiale si modul in care acestea ne ajuta.
Sistemele puternice au
O placa video este un accelerator grafic, un chip sau un modul care genereaza si prelucreaza imaginile pentru a fi afisate mai rapid si mai bine pe monitor.
Cum alegi cele mai bune
Camerele de supraveghere ip, cum alegem cea mai buna camera de supraveghere ip.
Publicitate